Jolien Van Puyvelde
Restaurant VAS
Jolien Van Puyvelde:
VAS is een culinair restaurant in Beveren, waar chef Jolien Van Puyvelde hoge kwaliteit koppelt aan een ongedwongen sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Eerlijke, seizoensgebonden producten staan centraal, al dan niet verrijkt met Japanse toetsen.
11 Vragen voor Jolien Van Puyvelde
1. Het Dna van Restaurant Vas
We willen in de eerste plaats een restaurant zijn waar klanten zich thuis voelen. We zorgen voor een goede sfeer, voor originele presentaties, voor verrassingen en voor interactie aan tafel. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk nog altijd de gerechten zelf, die we met de grootste zorg bereiden.
2. Wat was je eerste kookervaring?
3. Wanneer wist je: ik wil kok worden?
4. Wie is je grote inspiratiebron?
5. Je wordt verplicht 3 dagen hetzelfde te eten: wat kies je?
6. Eén goede raad voor beginners?
7. Wat is het meest overroepen klassieke gerecht?
8. Wat is de vervelendste keukenklus?
9. Hoe zien jouw creatieve momenten eruit?
10. Wat is een lekker gerecht dat je niet op de kaart durft zetten?
11. Hoe ziet je toekomst eruit?
De favorieten van Jolien Van Puyvelde
Keukengeur? Een bisque. Maar ook wel de geur van versgebakken brood.
Favoriet kruid? Gefermenteerde soja
Favoriet gastronomisch land? Japan
Cocktail of sterkedrank? Porn Star Martini
Leuze/motto/spreuk/citaat Never change a winning recipe
Kookmuziek: Alles van Queen
Restaurant Restaurant VAS
Gentseweg 536
9120 Beveren-waas
België
Restaurant VAS: Op het menu
Voorgerecht
Zeewolf | Consommé | Dille
Hoofdgerecht
Farmers selection | Shizo | Rode biet | Granaatappel
Nagerecht
Braambes | Violet | Witte chocolade
Het menu is onder voorbehoud en kan wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van producten.
Aangepaste dranken
€69