Meest gestelde vragen

In oktober 2024 zijn we terug om alle jongeren in Vlaanderen en Brussel culinair in de watten te leggen. Hou onze socials in de gaten voor het laatst JKG-nieuws!

Tijdens de actiemaanden van Jong Keukengeweld kan je voor 59 tot 69 euro genieten van een driegangenmenu met aangepaste dranken en water.

Hoe een grote fan we ook zijn van zelfgemaakte tekeningen, we willen harde flappen zien. Elk restaurant beslist zelf op welke manier zij jullie betaling in ontvangst nemen. Dat kan dus via Bancontact, Credit Card, Belfius Pay of KBC Pay. En als je het echt niet kan laten, tekeningen mogen naar Jong Keukengeweld, Anspachlaan 111 b4, 1000 Brussel verstuurd worden.

Rustig, Erik! Als je per ongeluk dubbel gereserveerd hebt, kan je makkelijk de overbodige reservatie annuleren. Je kan natuurlijk ook gewoon twee keer gaan. Gaat er toch niet anders mis? Neem dan even contact op met het restaurant en dan zoeken ze samen met jou uit waar het misging.

Dat kan. Maar het is een queeste! Eerst moet je de rebus oplossen en de draak in de toren verslaan! Of via je persoonlijke reservatiepagina je plekje annuleren. Dat kan ook. Je kan tot 72 uur voor je reservatie annuleren. Binnen de 72 uur voor je reservatie kan je de som niet meer automatisch recupereren.

Banken zijn soms verbazend snel. Het is mogelijk dat de transactie al doorgegeven is aan de bank. Bij het afbreken of mislukken van een betaling wordt automatisch een terugbetaling gestart. Het kan tot drie (ja, 3) werkdagen duren voor het bedrag terug op je rekening staat.

Afhankelijk van welke betaalmethode je gebruikte, kan het iets langer duren alvorens je je terugbetaling ontvangt. Bij Bancontact, KBC button, Belfius button en iDeal kan het tot 3 werkdagen duren voor je een terugbetaling ontvangt. Bij kredietkaart kan het maximum 14 dagen duren. Lang genoeg gewacht en nog steeds geen geld op de rekening, stuur ons dan even een mailtje op jongkeukengeweld@horeca.be.

Je hoort nog bij de club. Vanaf je 36e verjaardag behoor je tot het niet-meer-zo-Jong-Keukengeweld. Oftewel: de club van nonkel Rudy en tante Bertha. Je kan ouder gezelschap meenemen mits een kleine toeslag. De chef bepaalt dit zelf, gewoon even meedelen bij je reservatie of neem contact op met het restaurant.

Vanaf zeven personen bel je best eerst even naar het restaurant zelf. Het restaurant boekt jouw reservatie dan in. Je bent wel verplicht om in polonaise binnen te komen.

Heb je liever geen dode dieren op je bord? Of ga je al projectielspauwen als je nog maar naar een mossel kijkt? Bij vragen over het menu contacteer je best even het restaurant. Zij helpen je met veel liefde verder en zorgen ervoor dat je het etentje overleeft. Vegetarisch? Al onze JKG-zaken bieden een vegetarisch menu aan, wel even melden bij je reservatie alsjeblieft!

De place to be: het restaurant. Zij kunnen je voorzien van een btw-bonnetje en een factuur. Laat het best even weten voor je de benen onder tafel schuift.

Check je ‘ongewenste mail’-box. Nog steeds geen spoor van de virtuele post? Dan heb je misschien het foute mail-adres ingevoerd en stuur je het best even een mailtje naar jongkeukengeweld@horeca.be. Heb je wel het juiste emailadres ingevoerd? Bel eens met het restaurant. 

Uiteraard, als je niet ouder bent dan 35, en liefde hebt voor lokale producten en megasupergoed kunt koken. Want ja, een ei bakken, dat kan nonkel Rudy ook. De inschrijvingen voor Jong Keukengeweld 2024 zijn afgerond. Even wachten tot volgend jaar dus! Ondertussen kan je ons alvast proberen omkopen met koekjes. We zullen het aan niemand verklappen.

‘t Zal wel zijn! Je kan tijdens je bezoek aan een van onze Jong Keukengeweld-chefs naar hartenlust aperitief, koffietjes en extra gangen bestellen. En er ook voor betalen. Met geld, niet in natura zoals tante Bertha altijd probeert. De snoeper.

Nog vragen? jongkeukengeweld@horeca.be (Wel lief zijn hè.)

Geen antwoord op je vraag?

Partners

Top