Koen Gussenhoven
Bar Bulot Antwerpen
Koen Gussenhoven:
7 Vragen voor Koen Gussenhoven
1. Het Dna van Bar Bulot Antwerpen
2. Wat was je eerste kookervaring?
3. Wanneer wist je: ik wil kok worden?
4. Wie is je grote inspiratiebron?
5. Eén goede raad voor beginners?
Je moet de passie die je hebt volgen.
6. Hoe zien jouw creatieve momenten eruit?
Een echte klassieker omtoveren in een gerecht met Bar Bulot-stijl: dat is steeds het doel. Een sparsessie met Gert werkt altijd heel goed! Verder komt de inspiratie wanneer het komt.
7. Hoe ziet je toekomst eruit?
Ik hoop de komende jaren mezelf te ontwikkelen als chef en mentor in de “klassieke keuken”. Ik wil de jonge garde warm maken voor de klassieke keuken.
De favorieten van Koen Gussenhoven
Keukengeur? Beurre Noisette
Favoriet kruid? Dragon
Favoriet gastronomisch land? Parijs
Cocktail of sterkedrank? Negroni
Leuze/motto/spreuk/citaat Beleid. Alles moet met beleid en liefde.
Kookmuziek: Green Velvet & Eats everything: ‘Flash Everrything remix’
Restaurant Bar Bulot Antwerpen
Lange Gasthuisstraat 41
2000 Antwerpen
België
Bar Bulot Antwerpen: Op het menu
Verrassingsmenu
Aangepaste dranken
59 euro