Marco Veraldi
Restaurant Klost’r
Marco Veraldi:
11 Vragen voor Marco Veraldi
1. Het Dna van Restaurant Klost’r
We hebben een redelijk klein restaurant. Er is plaats voor 28 personen. Dat geeft een huiskamergevoel. Bij ons zit je intiem en gezellig. Authenticiteit draaiende op een jong en dynamisch keuken- en zaalteam, dat is Klost'r.
2. Wat was je eerste kookervaring?
Bij Nona op de schoot polpette (Italiaanse gehaktballen) maken volgens het recept dat ik nog steeds gebruik.
3. Wanneer wist je: ik wil kok worden?
Op mijn 14 jaar had ik de kookmicrobe te pakken en was ik zeker dat ik kok wou worden.
4. Wie is je grote inspiratiebron?
5. Je wordt verplicht 3 dagen hetzelfde te eten: wat kies je?
Kip met rijst. Best cliché, maar ik ben sporter ;)
6. Eén goede raad voor beginners?
Zorg dat je het graag doet en gepassioneerd bent en blijft en laat je niet van slag brengen bij de eerste beste tegenslag.
7. Wat is het meest overroepen klassieke gerecht?
In mijn ogen zijn er geen overroepen klassieke gerechten. Ik apprecieer en waardeer de klassiekers.
8. Wat is de vervelendste keukenklus?
9. Hoe zien jouw creatieve momenten eruit?
Een wandeling in het bos met muziek in mijn oren.
10. Wat is een lekker gerecht dat je niet op de kaart durft zetten?
Wat ik lekker vind, zet ik op de kaart.
11. Hoe ziet je toekomst eruit?
Een gezonde toekomst is prioriteit, de rest volgt wel.
De favorieten van Marco Veraldi
Keukengeur? De geur van verse net afgebakken Madeleines.
Favoriet kruid? Basilicum
Favoriet gastronomisch land? Parijs
Cocktail of sterkedrank? Amaro del Capo
Leuze/motto/spreuk/citaat No one is born a good cook, one learns by doing.
Kookmuziek: Techno en house, een goeie liveset van Solomun bijvoorbeeld.
Restaurant Restaurant Klost’r
Kloosterstraat 10
3771 Riemst
België
Restaurant Klost’r: Op het menu
Verrassingsmenu
Aangepaste dranken
69 euro