Sonny Wuyts
Paps
Sonny Wuyts:

11 Vragen voor Sonny Wuyts
1. Het Dna van Paps
2. Wat was je eerste kookervaring?
3. Wanneer wist je: ik wil kok worden?
4. Wie is je grote inspiratiebron?
5. Je wordt verplicht 3 dagen hetzelfde te eten: wat kies je?
6. Eén goede raad voor beginners?
7. Wat is het meest overroepen klassieke gerecht?
8. Wat is de vervelendste keukenklus?
9. Hoe zien jouw creatieve momenten eruit?
10. Wat is een lekker gerecht dat je niet op de kaart durft zetten?
11. Hoe ziet je toekomst eruit?
De favorieten van Sonny Wuyts
Keukengeur? Verse bruine fond die staat te trekken
Favoriet kruid? Huacatay, een Zuid-Amerikaanse muntsoort.
Favoriet gastronomisch land? Spanje. Ik heb er vier jaar gewoond en zal voor altijd fan zijn van de Spaanse keuken.
Cocktail of sterkedrank? Gin-tonic
Leuze/motto/spreuk/citaat Work harder than you did yesterday.
Kookmuziek: Ik kan er geen specifiek nummer op plakken, maar ik hou van techno en house.

Restaurant Paps
Markt 71
2590 Berlaar
België
Paps: Op het menu
Voorgerecht
Makreel / Quinoa Salade / Cremeux van kropsla / gegrilde komkommer / vinaigrette van zure appel & wasabi
Hoofdgerecht
Kalfs rib-eye Verschillende structuren van spitskool & butternut pompoen / ketchup van zwarte knoflook /kroketje van de wang / jus van gebrande ui met rundermerg
Nagerecht
Panna cotta van yoghurt Zoet zure marmelade van bergamot / citroen cake / kalamansi cremeux / krul peterselie / merengue van citrus & yoghurt
Aangepaste dranken