Yoshi Mariën
Hertebos
Yoshi Mariën:
Een huiskamerrestaurant. Zo omschrijft chef Yoshi Mariën Hertebos graag. De sfeer is warm en gezellig, de bediening persoonlijk. Maar de gerechten zijn van een niveau dat je maar in bitter weinig huiskamers zal aantreffen.
!! Allerlaatste editie in ons huidige pand

11 Vragen voor Yoshi Mariën
1. Het Dna van Hertebos
2. Wat was je eerste kookervaring?
3. Wanneer wist je: ik wil kok worden?
4. Wie is je grote inspiratiebron?
5. Je wordt verplicht 3 dagen hetzelfde te eten: wat kies je?
6. Eén goede raad voor beginners?
7. Wat is het meest overroepen klassieke gerecht?
8. Wat is de vervelendste keukenklus?
9. Hoe zien jouw creatieve momenten eruit?
10. Wat is een lekker gerecht dat je niet op de kaart durft zetten?
11. Hoe ziet je toekomst eruit?
De favorieten van Yoshi Mariën
Keukengeur? De basis van een fond of saus, zeker met laurier en tijm erin.
Favoriet kruid? Vadouvan. Dat is een curryachtige, Indische specerijenmix
Favoriet gastronomisch land? Nederland. Het heeft enorme stappen gezet de jongste jaren en is een boeiend, culinair land geworden.
Cocktail of sterkedrank? Moscow Mule
Leuze/motto/spreuk/citaat Passion for food. Dat is trouwens een deel van ons logo.
Kookmuziek: Cherry moon: ‘The house of house’

Restaurant Hertebos
Wijnegemsteenweg 123-124
2970 ‘s Gravenwezel
België
Hertebos: Op het menu
Menu van de chef
Driegangenmenu
Inclusief aangepaste dranken & water
69 euro