Ruben Aendekerk
Food Emotions
Ruben Aendekerk:

10 Vragen voor Ruben Aendekerk
1. Het Dna van Food Emotions
2. Wat was je eerste kookervaring?
3. Wanneer wist je: ik wil kok worden?
4. Wie is je grote inspiratiebron?
5. Je wordt verplicht 3 dagen hetzelfde te eten: wat kies je?
6. Eén goede raad voor beginners?
7. Wat is de vervelendste keukenklus?
Garnalen pellen.
8. Hoe zien jouw creatieve momenten eruit?
Die vinden per definitie plaats na 22u. Ik zet me aan een tafel, en breng mezelf in de stemming met de juiste muziek en een verzameling kookboeken rond me.
9. Wat is een lekker gerecht dat je niet op de kaart durft zetten?
Kalfshart. Dat is ongelooflijk lekker. Ik durf het niet. Nóg niet, want het blijft ergens in mijn achterhoofd zitten. Ooit doe ik het. ’t Is een kwestie van het perfect te combineren en te presenteren.
10. Hoe ziet je toekomst eruit?
Ik werk nu nog voor iemand anders. Ooit wil ik een eigen zaak hebben. En het klinkt misschien raar, maar het speelt in mijn hoofd om ooit een pinchobarketen in België op te starten.
De favorieten van Ruben Aendekerk
Keukengeur? Een bisque die pruttelt.
Favoriet kruid? Vadouvan. Een kruidenmix met o.a. look en ui.
Favoriet gastronomisch land? Spanje. Maar zeker ook België.
Cocktail of sterkedrank? Moscow Mule
Leuze/motto/spreuk/citaat Het leven is geen ponykamp. Je moet er zelf iets van maken.
Kookmuziek: The greatest switch van StuBru: uren plezier!

Restaurant Food Emotions
Bosstraat 160
3930 Hamont-Achel
België
Food Emotions: Op het menu
Verrassingsmenu
Aangepaste dranken