

Ontdek onze chefs
Zoek op regio
Sam Verstuyf
August Wijnbar
Fran Mertens
Dunas
Menno Schellingen
Restaurant Klost’r
Ruige Vermeire
L.E.S.S. Eatery
Jonas Boel & Maarten Mertens
Bar coupé
Tomas Puype & Dries Cracco
Restaurant Franco Belge
Arne Beirinckx
De Kwizien
Pierre-Jean Antoine
SAN Sablon
Frederik Cornelis
Restaurant Marsnil
Joel Rammelsberg
Savage
Elliott Van de Velde
Entropy Restaurant
Georges Athanassopoulos
Màloma
Hendrik Dequeker
Locàle by Kok au Vin
Kevin Perlot
VerTige
Sonny Wuyts
Paps
Yoshi Mariën
Hertebos
Bert Brouwers
Stad 10
Branko Hoste
Chef & Zus
Davy Devlieghere
Restaurant Julien
Elien Verhulst
VLASS
Alex Verhoeven
Hert
Thomas Van der Flaas
Restaurant Seir
Laurent Law
Amuzee
Jolien Van Puyvelde
Restaurant VAS
Baptiste Tieberghien
Lin'eau
Bart Hoornaert
Vonk gastrobar
Alec Vinke
Oogst
Lars Block
Bistro Bink
Willem Vervaet & Brent Reper
Fleems
Tom Bollen
Restaurant Taratata
Dimitri Peeters
Restaurant Woods
Jens Maertens
Convento
Lawrence Elliott
De Kleinen Bistro
Ewald Bouterse
Resto Wald
Celine Bleys
NYDE
Jo Grootaers
ALTER
Karel Van Oyen
Nonam
Bo Frei
Restaurant Gusto
Filip De Pauw
Jerom
Timon Michiels
Carcasse by Dierendonck
Louis Vermassen
PUUR
Joris Hoefkens
Essenz
Ruben Aendekerk
Food Emotions
Pieter Puype
Barisdam bistro
Michael Vanderhaeghe
Hostellerie Saint Nicolas
Jonathan De Geyseleer
Oltra
Koen Gussenhoven
Bar Bulot Antwerpen
Laurens Snykers
Leeuw
Jan Devos
Bassud
Tom Vermeiren
Wilford T
Destin Cannaert
Bar Bulot Zedelgem
Pieter Coomans
Restaurant Wingerd
Bodi de Munck
Ukiyo
Hicham Balafrej
Restaurant Le Noble