Lars Block
Bistro Bink
Lars Block:

11 Vragen voor Lars Block
1. Het Dna van Bistro Bink
2. Wat was je eerste kookervaring?
3. Wanneer wist je: ik wil kok worden?
4. Wie is je grote inspiratiebron?
5. Je wordt verplicht 3 dagen hetzelfde te eten: wat kies je?
6. Eén goede raad voor beginners?
7. Wat is het meest overroepen klassieke gerecht?
8. Wat is de vervelendste keukenklus?
9. Hoe zien jouw creatieve momenten eruit?
10. Wat is een lekker gerecht dat je niet op de kaart durft zetten?
11. Hoe ziet je toekomst eruit?
De favorieten van Lars Block
Keukengeur? Wild, dat is een soort pure oergeur.
Favoriet kruid? Citroenverbana
Favoriet gastronomisch land? Waar ik zelf al geweest ben: Alaska. Ze hebben er heel pure producten, zoals vis en kreeft.
Cocktail of sterkedrank? Moscow Mule
Leuze/motto/spreuk/citaat Zien is proeven (als je naar een marktje gaat, of je ziet ergens iets liggen: neem het mee en proef het eens).
Kookmuziek: Als ik alleen ben, zet ik graag klassiek op. Ik kijk ook altijd naar het nieuwjaarsconcert. Niets te opera-achtig, eerder Bach of Beethoven. Daar geldt ook weer: het zijn pure instrumenten, je kan je daar niet achter verstoppen.

Restaurant Bistro Bink
Bloemekensgang 12
2300 Turnhout
België
Bistro Bink: Op het menu
Verrassingsmenu
Aangepaste dranken
Assortiment Duvel
Let op: kies bij het maken van je reservatie voor de Jong Keukengeweld formule, enkel beschikbaar in de maand maart! Je reservatie is pas correct afgerond na betaling.